Wildpâté met postelein

Hazepâté

Ingrediënten voor 1 kilo 400 gram hazenvlees 300 gram speklappen 200 gram kinnebakspek of ander vet spek 100 gram kippenlevers 1 eetlepel geweekte groene pepermelange 1 handvol tijm, de blaadjes eraf gerist 5 jeneverbessen 2-3 tenen knoflook, 1 flinke ui, gesnipperd 150 gram gerookt spek, in plakjes 15-20 gram zout (per kilo vlees) = 1 …

Blauwe kaas soesjes

Blauwe kaas soesjes

25-30 stuks Ingrediënten Kaasvulling 200 g ricotta 150 g blauwe kaas 30 g geraspte kaas,bv parmezaanse of andere pittige kaas 1 scheutje vlierbessen bramen port Kraailook, Daslook of Bieslook fijn gesneden Soesjes 100 ml water 100 ml melk 100 g boter 100 g bloem 4  eieren Bereidingswijze Kaasvulling Meng de roomkaas met blauwe kaas, port, geraspte kaas, bieslook en peperSchep de kaasvulling in …